PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Objavljen je razpis Naj mentor prostovoljcev 2022

Mentorji in mentorice igrajo ključno vlogo pri kvalitetni izvedbi prostovoljskega dela, motiviranju in pridobivanju prostovoljcev, pa tudi pri navdihovanju prostovoljcev z veseljem do prostovoljstva. Mentorji nudijo podporo, ki jo prostovoljci potrebujejo, da lahko svoje delo izpeljejo najboljše tako za uporabnike kot njih same. Biti dober mentor ni samoumevno – potrebno je veliko predanosti, želje in veselja do dela s prostovoljci na eni strani in usposobljenosti, izobraženosti in kvalificiranosti na drugi strani.

 

Namen natečaja je prepoznavanje dela odličnih mentorjev in mentoric ter koordinatorjev in koordinatoric prostovoljcev kot ključnih nosilcev organiziranega prostovoljstva, priznavanje pomena in vrednosti njihovega dela ter promocija njihovega prispevka h kakovosti prostovoljstva. Nazive se podeljuje aktivnim mentorjem in mentoricam za delo, opravljeno v letu 2022.

 

Natečaj za naj mentorja oziroma mentorico v letu 2023 razpisujemo šestič. Pogoji za sodelovanje, postopek izbora in ostale prijavne informacije so objavljene v razpisu.

 

Obravnavane bodo vse popolne prijave s prilogami, ki bodo prispele do 14. aprila 2023 na poštni naslov:

 

Slovenska filantropija

Cesta Dolomitskega odreda 11

1000 Ljubljana

s pripisom Naj mentor in Naj mentorica prostovoljcev

 

ali skenirane na elektronski naslov: slovenska@filantropija.org z zadevo Naj mentor in Naj mentorica prostovoljcev

 

Priloge k prijavi: 

 

Nazive bomo podelili na prireditvi ob Slovesnem dnevu prostovoljstva 23. maja 2023.

Veselimo se vaših prijav!

 

banner_1



Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:



KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h




Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki