PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
POZIV: Pomoč pri koordinaciji in izdaji potrdil o prisotnosti prostovoljcev na terenu

Škoda po poplavah, ki so v minulih dneh zajele Slovenijo in kakršnih pri nas ne pomnimo, je ogromna, tako na zasebnem kot javnem premoženju, čeprav se bodo prave razsežnosti te največje naravne katastrofe v času samostojne Slovenije resnično pokazale šele v prihodnjih dneh.

 

Vlada Republike Slovenije je s številnimi ukrepi že pristopila k urejanju in sanaciji razmer. Zavedajo se, da bo za čiščenje in urejanje razmer potrebne veliko pomoči, kjer bodo pomembno vlogo odigrale tudi prostovoljske in nevladne organizacije. Ministrstvo za javno upravo, pristojno za delovanje nevladnih organizacij, zato poziva za pomoč pri koordinaciji prostovoljcev na terenu.

 

Poziv se nanaša predvsem na pomoč pri koordinaciji ter izdaji potrdil o prisotnosti prostovoljcev na terenu, kar predstavlja podlago za uveljavljanje nadomestila stroškov pri delodajalcu.

 

Organizacije, ki imate skladno z Zakonom o prostovoljstvu možnost izdaje potrdil, prosijo, da jim svoj interes sporočite na naslednji naslov gp.mju@gov.si.Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki