PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Prijave za naziv Naj mentor prostovoljcev in Naj mentorica prostovoljcev

Prijave za naziv Naj mentor prostovoljcev in Naj mentorica prostovoljcev

10.02.2021

 

Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva, razpisuje natečaj, ki v  nevladnih prostovoljskih organizacijah in organizacijah s prostovoljskim programom, (javni zavodi z organiziranim prostovoljstvom), prepoznava kakovostno delo na področju mentorstva.Natečaj v letu 2021 razpisujemo četrtič.

 

Naziv Naj mentor prostovoljcev in Naj mentorica prostovoljcev se podeljuje aktivnim mentorjem in mentoricam za delo, opravljeno v letu 2020. Posebno priznanje za življenjsko delo pa mentorju oz. mentorici za kontinuirano in kakovostno delo v daljšem časovnem obdobju.

Za nazive se lahko potegujejo kandidati, ki v organizacijah skrbijo ali so skrbeli za prostovoljstvo. Izbirali bomo med mentorji, ki so s svojim delom odlično vplivali na prostovoljce, uporabnike in lokalno skupnost. Upoštevali pa bomo tudi število prostovoljcev, ter število opravljenih prostovoljskih del vseh prostovoljcev, za katere je skrbel mentor.

Pogoji za sodelovanje kot tudi merila za izbor so zapisana v razpisu.

 

Obravnavane bodo vse popolne prijave s prilogami, ki bodo prispele do 10. marca 2021 na poštni naslov:

 

Slovenska filantropija
Cesta Dolomitskega odreda 11
1000 Ljubljana
 

s pripisom Naj mentor in Naj mentorica prostovoljcev ali elektronski naslov: slovenska@filantropija.org z zadevo Naj mentor in Naj mentorica prostovoljcev

 

V kolikor bodo razmere dopuščale, bomo nazive podelili na prireditvi ob Slovesnem dnevu prostovoljstva 18. maja 2021. V nasprotnem primeru bomo plakete podelili prejemnikom osebno v prostorih njihove organizacije.

 

Priloge k prijavi:

 Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki