PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Prostovoljci v Mestni občini Ptuj 2022

Na mednarodni dan prostovoljstva so tudi na Ptuju podelili nagrade prostovoljcem za leto 2022. 

 

"5. decembra obeležujemo mednarodni dan prostovoljstva, ki ga je z resolucijo razglasila Organizacija združenih narodov. Ta dan omogoča prostovoljskim organizacijam ter prostovoljcem posameznikom, da širši javnosti pokažejo svoj prispevek v skupnosti. A je prostovoljstvo poslanstvo, ki ga prostovoljci živijo 365 dni v letu, je način življenja," so na občini zapisali v sporočilu za javnost.

 

l_706863_1

 

Na sprejemu za prostovoljce se je zbranim zahvalila županja Mestne občine Ptuj Nuška Gajšek, ki je spomnila, da ima prostovoljstvo pri nas dolgoletno tradicijo. "Naravne nesreče, zbiranje sredstev za pomoči potrebne, najrazličnejše prostovoljske akcije so dokaz, da je prostovoljstvo pri naš še kako živo in da bi brez njihovega nepogrešljivega doprinosa družbi velikokrat težko zmogli," piše na njihovi spletni strani, kjer so navedene tudi obrazložitve izbora. 

 

Prostovoljci v Mestni občini Ptuj za leto 2022 so postali Silvestra Gorjup, Ingeborg Weigl in prostovoljci društva Ars Vitae.

 

Iskrene čestitke!Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki