PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Radostno in veselo ob 100. rojstnem dnevu gospe Pavle Batistič

V sredini meseca novembra, bolj natančno 16. 11. 2022, so prostovoljci Podružnične osnovne šole Bilje pod vodstvom mentorice Liljane Kavčič obiskali najstarejšo krajanko v Biljah, ki je praznovala stoti rojstni dan.

 

Prijetnemu vzdušju pred njeno domačo hišo, ki so ga ustvarili prostovoljci skupaj s svojci gospe, so se pridružili še župan občine Miren-Kostanjevica, g. Mauricij Humar, članice in predsednica KORK Bilje, ga. Boža Silva Marega, predstavnica KS Bilje, ga. Kostanca Sitar, predstavnica Vrtca Bilje, ga. Vesna Klančič, in otroci vrtca montessori Bilje, ki so gospe Bastič izrekli čestitke.

 

POŠ BILJE nosi naziv Junaki našega časa, saj na šoli s prostovoljci sodelujejo z več lokalnimi organizacijami in tako krepijo medgeneracijsko druženje ter z neformalnim prenosom znanj, sodelovanjem in povezovanjem različnih društev soustvarjajo skupnost.

 

novica2

 

Prostovoljci POŠ Bilje Karin Bensa, Atanasko Chochkov, Lea Frančeškin, Julia Furlan, Brina Miško, Arjana Sallauka, Timotej Silič so praznovanje  obogatili s pesmijo ob zvokih harmonike učenca z Osnovne šole Miren, Timoteja Vončina, in učenke POŠ Bilje, Anike Vončina.

 

 Predragi krajanki želijo vse najboljše.

               

Besedilo pripravila: Lilijana KavčičAvtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki