PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Regionalni načrt za razvoj prostovoljstva do leta 2030

SF_reg_nacrt23_FB

Regionalni načrt za razvoj prostovoljstva naslavlja temeljne teme, identificirane v Evropskem načrtu za razvoj prostovoljstva do leta 2030, z upoštevanjem nacionalnih okvirjev in identificiranih potreb na ravni občin in prostovoljskih organizacij.
Teme so razvrščene v pet tematskih sklopov, ki se medsebojno povezujejo in dopolnjujejo: neodvisno in vključujoče sodelovanje, viri za večjo vrednost in usklajevanje, novi prostovoljci in metode, opolnomočenje in vrednotenje prispevka prostovoljcev. Vsak sklop vsebuje specifična priporočila za občine, prostovoljske pisarne in prostovoljske organizacije ter organizacije s prostovoljskim programom, s ciljem kakovostnega razvoja prostovoljstva.

Regionalni načrt za razvoj prostovoljstva do leta 2030Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki