PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Ustavimo osamljenost, pričnimo prostovoljiti! / Stop loneliness, start volunteering!

4. Partnerski sestanek

 

ha

 

Od 27. do 28. junija so se partnerji v projektu Ustavimo osamljenost, pričnimo prostovoljiti, ki ga sofinancira Erasmus+, srečali v Hamburgu na partnerskem sestanku. Gostila jih je e.p.a.

 

Prvi dan so predvsem sestankovali in se odpravili na študijski obisk v Hišo prostovoljstva, kjer si prostovoljske organizacije delijo prostor, da skupaj hitreje najdejo rešitve za skupnostne izzive, hkrati pa v hiši potekajo tudi izobraževanja prostovoljcev.  

 

ham

 

Drugi dan srečanja so imeli multiplikativni dogodek in zanimivo delavnico z mladimi, ki že prostovoljijo ali se za prostovoljstvo zanimajo.

 

hamb

 

Preberite si več o projektu ali kampanji, ki so jo izvajali pred kratkim. Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki