PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Volitve predstavnikov PO v Svet Vlade RS za spodbujanje razvoja prostovoljstva, prostovoljskih in nevladnih organizacij

Z današnjim dnem, 6. 6. 2024, razpisujemo volitve za  izbor štirih predstavnikov prostovoljskih organizacij in štirih njihovih namestnikov v Svet Vlade Republike Slovenije za razvoj prostovoljstva, prostovoljskih in nevladnih organizacij, ker danes med javno predstavitvijo kandidatov ni prišlo do soglasja med prisotnimi kandidati.

Glasujejo lahko upravičenci oziroma prostovoljske organizacije, ki so pravočasno poslali prijavo za sodelovanje v postopku. Seznam kandidatov in upravičencev je objavljen na: https://www.prostovoljstvo.org/novice/znani-kandidati-za-predstavnika-prostovoljskih-organizacij-v-svet-vlade-rs-za-spodbujanje-razvoja-prostovoljstva-prostovoljskih-in-nevladnih-organizacij_2


Način glasovanja:


Glasovanje poteka preko GLASOVNICE, ki vam jo posredujemo v prilogi. Glasovati je mogoče za do 4 kandidatov, to se pravi, da lahko na glasovnici označite najmanj 1 in največ 4 kandidate.

Glasovnice, na katerih bodo označeni več kot 4 kandidati, bodo izločene kot neveljavne.

 

Glasovanje je možno na enega od naslednjih načinov:

1.)    po elektronski pošti na naslov: slovenska@filantropija.org

2.)    po pošti na naslov Slovenska filantropija, Cesta Dolomitskega odreda 11, 1000 Ljubljana

4.)    osebno na naslovu Slovenska filantropija, Cesta Dolomitskega odreda 11, 1000 Ljubljana vsak delavnik med 9. in 16. uro, dokler traja glasovanje.

 

Glasovnica mora vsebovati lastnoročni podpis zastopnika prostovoljske organizacije, ki glasuje, in žig prostovoljske organizacije. V kolikor se glasovnica pošilja po e-pošti, mora biti poslana v skenirani obliki. Žig na glasovnici ni potreben samo v primeru, če prostovoljska organizacija posluje brez njega. V tem primeru mora biti na glasovnici navedeno, da prostovoljska organizacija posluje brez njega.

 

Ne glede na način pošiljanja, mora glasovnica prispeti na enega od zgornjih naslovov najkasneje do ponedeljka,  10. 6. 2024, do polnoči.

 

Dopolnjevanje ali spreminjanje glasovnic ni dovoljeno. 


Štetje glasov bo volilna komisija izvedla v torek, 11. 6. 2024,  v prostorih Slovenske filantropije.

 

Za predstavnike se imenujejo kandidati, ki prejemajo največ glasov.



Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:



KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h




Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki