PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Zaupni telefon Samarijan februarja 2022 organizira usposabljanje za nove prostovoljce (Ljubljana)

Društvo Zaupni telefon Samarijan februarja 2022 v Ljubljani organizira usposabljanje za nove prostovoljce, ki bodo na voljo na telefonu za klic v duševni stiski. Usposabljanje se bo pričelo 19. februarja 2022 - odvisno od razmer v živo oziroma prek Zooma - in je namenjeno predvsem prostovoljcem, ki bodo prostovoljsko delo opravljali v Ljubljani, Kranju in Novem mestu.

Prijave sprejemajo do 7. 2. 2022 preko telefona 01 23 91 673 ali maila samarijan@gmail.com.

Vabljeni vsi, ki v sebi gojite občutek za pomoč sočloveku, empatijo in pripravljenost za prostovoljsko delo. Najprej vas bodo povabili na pogovor, kjer boste izvedeli več o samem prostovoljstvu in se prepričali, da vam to res ustreza.

Več o tem, kaj pomeni postati prostovoljec na Zaupnem telefonu Samarijan si lahko preberete tukaj: http://www.telefon-samarijan.si/zelis-postati-prostovoljec-3/. Lepo povabljeni!Avtor: Zaupni telefon Samarijan

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki