PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Izbrani predstavniki_ce prostovoljskih organizacij v Svet Vlade RS za spodbujanje razvoja prostovoljstva, prostovoljskih in nevladnih organizacij

 

Na podlagi poziva Ministrstva za javno upravo je Slovenska filantropija izvedla postopek izbora štirih predstavnikov in štirih njihovih namestnikov v Svet Vlade RS za spodbujanje razvoja prostovoljstva, prostovoljskih in nevladnih organizacij.

 

Za predstavnike prostovoljskih organizacij v Svet Vlade RS za spodbujanje prostovoljstva, prostovoljskih in nevladnih organizacij se imenujejo Tjaša Arko (e-pošta: tjasa.arko@filantropija.org), Matej Planko (planko.matej@gmail.com), Darinka Kerin Kiler (darinka.kerinkiler@gmail.com) in Rok Pandel (rok.pandel@taborniki.si). 

 

Za njihove namestnike se v tem vrstnem redu imenujejo Ema Verbnik, Marjana Brezovšek, Vesna Novak in Stanko Kranvogel.

 

Sklep o imenovanju predstavnikov prostovoljskih organizacij.

 

Vsem imenovanim predstavnicam in predstavnikom iskreno čestitamo in jim želimo uspešno delo v svetu!Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki