PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaUčna pomoč za priseljence in begunce100147
OrganizacijaDruštvo za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto
LokacijaNovo mesto
datum_objave31.01.2023
Opis dela

Naš Dnevni center za otroke vsak dan obišče okoli 40 otrok in mladostnikov, ki prihajajo iz različnih držav (tudi iz Ukrajine) ter potrebujejo pomoč pri vključevanju v šolsko okolje in življenje v Novem mestu na sploh. Med drugim na Dnevnem centru naredijo domačo nalogo in se učijo, seveda ob pomoči naših sodelavcev in prostovoljcev.

Te veseli delo z otroki in mladostniki? Bi jim pomagal/a pri učenju za šolo? Ni treba, da si ekspert za šolske predmete, sploh pa ne za vse :) Pomagaš jim lahko pri tisti snovi, ki ti dobro gre. O tem se dogovoriš z mentorico ali mentorjem prostovoljcev. Prav tako se z njo ali z njim dogovoriš, komu boš pomagal/a in koliko ur na teden. Tudi samo ene tvoje ure na teden bomo zelo veseli!


Primerno za : Posameznike, Tujce


Področja dela : Človekove pravice, Ranljive skupine, Otroci in mladi


Oblika dela : Učna pomoč


Pričakovane izkušnje :

Izkušnje niso potrebne, je pa zelo dobrodošlo, da ti je delo z ljudmi v veselje. Za vse ostalo se lahko izmojstriš pri nas.


Trajanje dela : Celo šolsko leto


Št. ur na teden : po dogovoru


Kontakt : Kristina Lovrinovič   |  T: 07 337 39 20   |  E: kristina.lovrinovic@drpdnm.orgVeljavnost objave : 31.01.2023 - 31.03.2023 | (Poteklo)

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2023 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki