PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaPomoč pri izvedbi mednarodne izobraževalno-kulturne konference CEATL (Evropskega sveta združenj književnih prevajalcev).100250
OrganizacijaDSKP
LokacijaVečina dogodkov bo potekala v centru Ljubljane, eden pa v Tehniškem muzeju v Bistri pri Vrhniki.
datum_objave06.05.2023
Opis dela

Društvo slovenskih književnih prevajalcev organizira mednarodno generalno skupščino CEATL (Evropskega sveta združenj književnih prevajalcev).
Konferenca obsega tako dogodke, ki so namenjeni le članom združenja CEATL, kot dva dogodka, ki bosta odprta za javnost; eden bo potekal v Švicariji in drugi v Tehniškem muzeju v Bistri pri Vrhniki. Prostovoljci bi pomagali pri sami izvedbi skupščine, in sicer pri dostavi in prodaji knjig na posameznih dogodkih, pri sprejemu in spremljanju delegatov, pri pripravi prostorov konferenčnih dogodkov.
Želeli bi si sodelovanja s prostovoljci, ki jih zanimajo tuji jeziki oz. prevajanje, ki so komunikativni in zanesljivi ter dobro govorijo vsaj angleški jezik. Zelo zaželeno bi bilo, da imajo lastno prevozno sredstvo (avtomobil). Prostovoljcem v zameno krijemo vse stroške prevoza (tudi parkirnine), nudimo obroke in po želji izdamo potrdilo o njihovem sodelovanju na konferenci.


Primerno za : Posameznike


Področja dela : Kultura in umetnost, Tujci


Oblika dela : Organizacija delavnic, prireditev aktivnosti


Pričakovane izkušnje :

Dobro znanje angleškega jezika oz. tekoča komunikacija v tem jeziku, zelo zaželeno je tudi znanje še katerega drugega tujega jezika. Potrebujemo prostovoljce z lastnim prevoznim sredstvom (avtomobilom), ki jim povrnemo stroške prevoza in parkirnine.


Trajanje dela : Od 17. do 21. maja 2023.


Št. ur na teden : Po dogovoru.


Kontakt : Kristina Sluga   |  T: 030 745 333   |  E: dskp@dskp-drustvo.siVeljavnost objave : 06.05.2023 - 06.07.2023 | (Poteklo)

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2023 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki