PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaPomoč pri izvedbi mladinskega projekta100266
OrganizacijaZavod Jnana Bhakti Prada Trust
LokacijaPo dogovoru
datum_objave16.05.2023
Opis dela

Mladi voditelji združeni za demokracijo (YOUNG DEMO) je mladinski projekt, ki se odvija v okviru EU programa CERV. Projekt vključuje več kot 140 mladih iz 7 evropskih držav v starosti med 15 in 24 let.
Potrebovali bi pomoč pri izvedbi projekta oziroma dogodkov, ki se bodo odvijali v okviru projekta.
Lahko se tudi aktivno vključiš v vse projektne aktivnosti oziroma v več vrst usposabljanj in izobraževanj ter drugih aktivnosti v okviru projekta, ki so vse brezplačne, vključno z vsemi nastanitvami, potovanji in prehrano.
Za več informacij v zvezi s projektom nas lahko pokličeš na telefonsko številko 070 358 395 ali nam pišeš na e-poštni naslov info@youngdemo.si.


Primerno za : Posameznike, Mladoletne, Skupine, Tujce, Delo od doma, Kratkotrajno delo


Področja dela : Človekove pravice, Kultura in umetnost, Turizem, Vzgoja in izobraževanje, Otroci in mladi


Oblika dela : Administracija, Animacija, Delo z mediji, Drugo, Informiranje, Izobraževanje, Organizacija delavnic, prireditev aktivnosti, Pomoč pri organizaciji in izvedbi taborov letovanj, Pomoč pri vzgoji, Prevozi, Priprava in izvedba projektov, Promocija, Vodenje (skupin, delavnic za samopomoč), Delo od doma


Pričakovane izkušnje :

Nobena posebna znanja ali izkušnje niso zahtevana za tovrstno delo. Potrebuješ zgolj željo in voljo za sodelovanje v projektu, izkušnje in znanja si lahko s pomočjo mentorja pridobiš za čas trajanja projekta.


Trajanje dela : Po dogovoru / za čas trajanja projekta - do junija 2024


Št. ur na teden : Po dogovoru


Kontakt : Tibor Hercigonja   |  T: 070 358 395   |  E: info@youngdemo.euVeljavnost objave : 16.05.2023 - 16.07.2023 | (Poteklo)

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki