PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaPomoč pri izvedbi aktivnosti v mladinskem centru ULCA100273
OrganizacijaZavod BOB
LokacijaLjubljana - center
datum_objave18.05.2023
Opis dela

Zavod Bob z Društvom Gor soupravlja ULCO, mladinski center v podhodu ljubljanjske glavne železniške postaje. ULCA, slabih 100 kvadratov ne le fizičnega, pač pa tudi ustvarjalnega prostora ponuja različne aktivnosti za mlade, ki jih pripravljajo in izvajajo izkušene_i mladinske_i delavke_ci in praktikanti_ke ter prostovoljke_ci, tako tisti iz tujine kot domači.
Iščemo prostovoljko_ca, mlado osebo (od 15 do 30 let), ki jo_ga veseli delo z mladimi. Prostovoljsko delo zajema pomoč pri pripravi in izvedbi aktivnosti (priprava prostora, kuhanje kave/čaja, igranje namiznega tenisa, ročnega nogometa, fotografiranje aktivnosti, objava storyjev, sodelovanje v aktivnostih po dogovoru, skrb za vpis mladih na listo prisotnosti, izmenjavo idej o aktivnostih in za nove aktivnosti ... Prostovoljka_ec bo delo opravljal_a v prisotnosti mladinske_ga delavke_ca, ne gre za samostojno izvajanje mladinskega dela, smo pa veseli iniciative, samostojnosti in zanesljivosti. Prostovoljki_cu ni treba znati vseh naštetih opravil, mora pa biti pripravljen_a na učenje :).
Prostovoljki_cu nudimo koordinirano in mentorirano prostovoljsko delo, ki nudi možnosti učenja in nadgrajevanje veščin, širjenje socialne mreže. Prostovoljka_ec mora predložiti potrdilo o nekaznovanosti (lahko pa pomagamo pri pridobivanju).
Prijavi se: https://forms.gle/2Ki478HVJ44Gtbp5A ali piši na spodnji e-naslov ali telefonsko številko, Viber, WhatsApp.
#ProstovoljstvoNaBobu #VolunteeringAtZavodBob


Primerno za : Posameznike, Mladoletne, Tujce, Kratkotrajno delo


Področja dela : Kultura in umetnost, Šport in rekreacija, Vzgoja in izobraževanje, Otroci in mladi


Oblika dela : Organizacija delavnic, prireditev aktivnosti, Promocija


Pričakovane izkušnje :

Predhodna znanja niso potrebna, vendar naj bo prostovoljec_ka pripravljen_a na učenje. Potrebno je potrdilo o nekaznovanosti (lahko ga pomagamo pridobiti).


Trajanje dela : od maja do julija in/ali po dogovoru


Št. ur na teden : po dogovoru, najmanj 3


Kontakt : Neja Šmid   |  T: 041900562   |  E: neja@zavod-bob.siVeljavnost objave : 18.05.2023 - 18.07.2023 | (Poteklo)

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2023 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki