PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaUčna pomoč dečku100484
OrganizacijaSlovenska filantropija
LokacijaLjubljana
datum_objave17.11.2023
Opis dela

Te veseli delo z otroki in bi želel_a del svojega časa namenit enemu izmed njih? Na Slovenski filantropiji iščemo prostovoljca_ko, ki bi želel_a ponuditi pomoč dečku, ki obiskuje 6. razred v prilagojenem programu. Deček potrebuje pomoč pri usvajanju šolske snovi, predvsem veliko spodbude in spremljanja pri učenju. Pomoč bi potekala na domu družine v centru Ljubljane, enkrat na teden, v dogovoru z družino.


Primerno za : Posameznike


Področja dela : Ranljive skupine, Otroci in mladi


Oblika dela : Učna pomoč


Pričakovane izkušnje :

Od prostovoljca_ke pričakujemo smisel za delo z otroki in veselje do učenja. Pred začetkom prostovoljskega dela je potrebno opraviti izobraževanje za prostovoljce, ki ga organizira Slovenska filantropija. Prihodnje izobraževanje bo potekalo 9. in 10. decembra 2023 - prijavite se lahko prek obrazca: https://www.filantropija.org/prijave/uvodno-izobrazevanje/.


Trajanje dela : do konca šolskega leta


Št. ur na teden : 1,5-2


Kontakt : Mateja Slapnik   |  T: 070 641 967  Veljavnost objave : 17.11.2023 - 17.01.2024

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2023 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki