PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaSpremstvo in druženje s 57-letno gospo s hendikepom100564
OrganizacijaYHD - Društvo za teorijo in kulturo hendikepa
LokacijaLjubljana
datum_objave01.02.2024
Opis dela

Gospa sicer živi z mamo in ima osebno asistenco, vendar bi potrebovala še nekaj dodatne pomoči, kadar asistentov ni. Pomoč bi si želela pri vsakdanjih aktivnostih, razgibavanju, urejanju dokumentacije, za spremstvo ... Delo poteka po navadilih uporabnice, posebno predhodno znanje ni potrebno, bo pa prostovoljec_ka deležen_a brezplačnega začetnega izobraževanja na temo osebne asistence. Če osebo zanima področje osebne asistence, mu nudimo možnost nadaljnje brezplačne udeležbe pri nadaljevalnih izobraževanjih, ki jih prav tako izvajamo sami. Delo bi potekalo po predhodnem dogovoru z uporabnico, je pa izrazila željo, da bi bilo to večkrat ne teden.


Primerno za : Posameznike


Področja dela : Ranljive skupine


Oblika dela : Pomoč na domu, Spremljanje


Pričakovane izkušnje :

Pomembno je, da je oseba zanesljiva, brez predsodkov do hendikepiranih, ima razvito empatijo, se je pripravljena družiti z gospo in ji nuditi potrebno spremstvo, pomoč ter oporo.


Trajanje dela : dolgoročno sodelovanje


Št. ur na teden : nekajkrat tedensko po 1,5 ure oziroma po dogovoru


Kontakt : Sonja Korelc Kotur   |  T: 070/482-630   |  E: sonja@yhd-drustvo.siVeljavnost objave : 01.02.2024 - 01.04.2024

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki