PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaUčna pomoč dečku100735
OrganizacijaSlovenska filantropija
LokacijaLjubljana
datum_objave09.07.2024
Opis dela

Te veseli delo z otroki in bi želel_a del svojega časa namenit enemu izmed njih? Na Slovenski filantropiji iščemo prostovoljca_ko, ki bi želel_a ponuditi pomoč dečku, ki bo jeseni pričel obiskovati 7. razred. Deček potrebuje pomoč predvsem pri osvajanju šolske snovi iz matematike. Družina živi v Ljubljani - Zalog, vendar so fleksibilni in bi se z veseljem dobili tudi na drugi lokaciji.


Primerno za : Posameznike


Področja dela : Ranljive skupine, Otroci in mladi


Oblika dela : Učna pomoč


Pričakovane izkušnje :

Od prostovoljca_ke pričakujemo smisel za delo z otroki in veselje do učenja. Pred začetkom prostovoljskega dela je potrebno opraviti izobraževanje za prostovoljce, ki ga organizira Slovenska filantropija (v primeru, da bi se učna pomoč začela že v avgustu, je potrebno najprej opraviti e-izobraževanje in se nato prijaviti na prvo usposabljanje konec avgusta).


Trajanje dela : Po dogovoru


Št. ur na teden : 1-2x na teden


Kontakt : Irena Horjak   |  T: 070 641 967   |  E: irena.horjak@filantropija.orgVeljavnost objave : 09.07.2024 - 09.09.2024

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki