PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaSprehodi s starejšim gospodom33590
OrganizacijaSlovenska filantropija
LokacijaDomžale
datum_objave03.08.2022
Opis dela

Na Slovenski filantropiji iščemo prostovoljca_ko, ki bi obiskoval starejšega gospoda v Medgeneracijskem centru Bistrica v Domžalah in skupaj z njim odšel na krajši sprehod. Gospod je dementen, vendar vodljiv in pogovorljiv. V preteklosti je bil gorski vodnik, zato mu gibanje v starosti veliko pomeni. Sprehodi in druženja bi potekali v poznih popoldanskih in večernih urah med 18. in 20. uro za cca 30 do 45 min v neposredni bližini doma starejših. Gospod si želi sprehode 2-3krat na teden. Pred pričetkom dela bi se srečali z njegovo hčerko in glavno sestro, da bi se dogovorili vse potrebno.


Primerno za : Posameznike


Področja dela : Ranljive skupine, Starejši


Oblika dela : Družabništvo, Spremljanje


Pričakovane izkušnje :

Predhodne izkušnje niso potrebne, zaželen je občutek za delo s starejšimi. Pred pričetkom dela je potrebno imeti opravljeno/opraviti Uvodno izobraževanje za prostovoljce na Slovenski filantropiji: https://www.prostovoljstvo.org/uvodno-izobrazevanje-za-prostovoljce.


Trajanje dela : daljše obdobje


Št. ur na teden : 2-3


Kontakt : Mateja Slapnik   |  T: 070 641 967  Veljavnost objave : 03.08.2022 - 03.10.2022

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h


Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2022 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki