PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaIndividualno druženje33671
OrganizacijaVDC Tončke Hočevar
LokacijaLjubljana
datum_objave21.09.2022
Opis dela

Si želiš nekomu polepšati dan, biti zaupna oseba ali se samo podat na sproščujoč sprehod? Naši stanovalci so izrazili željo po prostovoljcih, s katerimi bi se lahko odpravili na sprehod po bližnji okolici, bi z njimi popili kavico in poklepetali, šli do centra, se udeležili kakšne prireditve, razstave. Vabljen/vabljena, da se nam pridružiš in polepšaš dan kateremu od stanovalcev. Varstveno delovni center Tončke Hočevar je javni socialni zavod, ki nudi pomoč in podporo odraslim osebam z motnjo v duševnem razvoju ter njihovim svojcem in skrbnikom. Uporabnikom omogočamo različne oblike dela, prilagojene njihovim željam in zmožnostim, in bivanje v različnih oblikah namestitve - v stanovanjskih skupinah, v bivalni enoti ali v zavodu. Pri delu z uporabniki se prilagajamo njihovim potrebam in željam. Kaj nudimo našim prostovoljcem? - podpis prostovoljskega dogovora - potrdilo o opravljenem prostovoljskem delu - pridobivanje novih izkušenj in znanja o odraslih osebah z motnjo v duševnem razvoju - strokovno mentorstvo - redna srečanja.


Primerno za : Posameznike


Področja dela : Človekove pravice, Šport in rekreacija, Ranljive skupine, Otroci in mladi


Oblika dela : Družabništvo


Pričakovane izkušnje :

Predhodne izkušnje niso potrebne. Zaželeno je, da je oseba komunikativna ter da nima predsodkov do oseb z intelektualno oviranostjo.


Trajanje dela : minimalno eno šolsko leto


Št. ur na teden : 1-2


Kontakt : Petra Bizjak   |  T: 041 300 229   |  E: petra.bizjak@vdc.siVeljavnost objave : 21.09.2022 - 21.11.2022 | (Poteklo)

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2023 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki