PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaČiščenje prostorov33683
OrganizacijaLunina vila, Inštitut za zaščito otrok so.p
LokacijaLjubljana-Šiška
datum_objave26.09.2022
Opis dela

Čiščenje prostorov v katerih se izvajajo terapije (terapevtski prostor,mala terapevtska sobica, čajna kuhinja s čakalnico, wc in hodnik). Čiščenje vseh površin v prostoru (police, tla,mize,igrače, občasno pomivanje oken). V Lunini vili nudimo brezplačno psihosocialno pomoč otrokom, ki so preživeli zlorabo. Da lahko tem otrokom zagotavljamo varno in prijetno okolje potrebujemo nekoga, ki je zanesljiv in si želi prispevati, da bodo te otroci zrastli v srečne in zdrave odrasle. <3 Če čutiš z nami to poslanstvo se pridruži naši ekipi prostovoljcev.


Primerno za : Posameznike


Področja dela : Ranljive skupine, Otroci in mladi


Oblika dela : Drugo


Trajanje dela : minimalno 1 leto


Št. ur na teden : 2-3/teden


Kontakt : Jerica   |  T: 031 665 266   |  E: jerica@luninavila.siVeljavnost objave : 26.09.2022 - 26.11.2022 | (Poteklo)

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h


Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2022 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki