PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Regijski obisk 2019

Slovenska filantropija je v letošnjem letu izvedla regijski obisk Spodnjeposavske regije, da se je neposredno na terenu seznanila z izzivi, s katerimi se srečujejo prostovoljske organizacije, hkrati pa je spodbudila in okrepila sodelovanje s prostovoljskimi organizacijami in lokalnimi skupnostmi, jih informirala o novostih na področju prostovoljstva in tako prispevala k razvoju prostovoljstva na regionalni in lokalni ravni.


Regijski obisk smo izvedli 29. maja 2019, v soorganizaciji z Občino Brežice in z Zavodom Dobra družba, stičiščem NVO Posavja. 


Poročilo z obiska si lahko preberete tukaj. 


PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2023 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki