PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Pozdravljeni!

 

Tukaj se lahko prijavite na usposabljanje za uporabo spletne aplikacije za vodenje evidenc prostovoljcev EVI. Za prijavo prosimo, da izberete enega izmed naštetih terminov in izpolnite prijavni obrazec.

 

Termini usposabljanj:

Zoom - ČETRTEK, 7. 12. ob 11.00

Zoom - PETEK, 8. 12. ob 10.00

Zoom - TOREK, 12. 12. ob 11.00

Zoom - ČETRTEK, 14. 12. ob 11.00

 

Če se usposabljanj v razpisanih terminih ne morete udeležiti, vas prijazno vabimo, da čez nekaj dni ponovno preverite stran, saj termine usposabljanj sproti dopolnjujemo.

 

Aplikacija je trenutno v zadnjih fazah razvoja, polno bo zaživela v drugi polovici decembra. Vsi udeleženci usposabljanj boste o datumu pričetka uporabe aplikacije predhodno obveščeni.

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki