PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaPomoč v domu starejših Ljubljana33344
OrganizacijaSlovenska filantropija
LokacijaLjubljana
datum_objave20.01.2022
Opis dela

Slovenska filantropija že od začetka epidemije aktivno pomaga domovom starejšim ter bolnišnicam, še posebej pa smo povezani z Domom starejših Ljubljana Vič-Rudnik, kjer smo ustvarili ogromno lepo zgodb. Ravno ta dom se je zopet znašel v stiski, in sicer so zaradi velikega števila izdanih karantenskih odločb, okužb med zapsolenimi in okužb v družinah njihovih sodelavcev kadrovsko zelo podhranjeni in ne bi želeli imeti padec kvalitete skrbi za starejše. Pomoč se potrebuje v enoti Bokalce, in predvsem pri pomoči pri razdeljevanju obrokov, tako zajtrka, kosila ali večerje in druge lažje fizične pomoči. Pomoč je potrebna vsak dan, tudi ob vikendiih. Če pa imate izkušnje ali znanja s področja nege, pa se lahko priključite tudi tam. Delo je primerno predvsem za tiste, ki bi lahko se intenzivneje vključili, večkrat tedensko. Svojo zainteresiranost in dodatna vprašanja postavite Primožu Jamšku na primoz.jamsek@filantropija.org, 041 654 726.


Primerno za : Posameznike


Področja dela : Prostovoljstvo v času Covid-19, Zdravje, Starejši, Ranljive skupine


Oblika dela : Drugo


Pričakovane izkušnje :

Pred začetkom dela je potrebno opraviti/imeti opravljeno Uvodno izobraževanje za prostovoljce. 


Trajanje dela : 21.1.2022-21.2.2022


Št. ur na teden : 12


Kontakt : Primož Jamšek   |  T: 041 654 726    |  E: primoz.jamsek@filantropija.orgVeljavnost objave : 20.01.2022 - 20.03.2022 | (Poteklo)

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h


Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2022 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki