PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

UVODNO IZOBRAŽEVANJE ZA MENTORJE celostno odgovori na vprašanje kako pripraviti organizacijo na prostovoljsko delo in voditi prostovoljce.

 

  • Ljubljana, torek 11. 10. 2022, med 9. in 16. uro

 

Poglobimo se v naslednje teme:

  • Pomen organiziranega prostovoljstva v družbi in kje so meje med prostovoljstvom in izkoriščanjem.
  • Proces uvajanja prostovoljstva v organizacijo.
  • Pridobivanje in izbor prostovoljcev ter sklepanje dogovorov.
  • Zakon o prostovoljstvu in vodenje evidenc.

 

Največja prednost naših izobraževanj je v številnih izkušnjah in kakovostnih izvajalcih, ki so sposobni podati vsebine na strokoven ter hkrati zanimiv način.

Cena za posamezno izobraževanje za udeležence, ki so poslani s strani organizacij, ki so članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij, znaša 55€. Za vse ostale je cena na posamezno usposabljanje 85€.

Prednost za udeležbo na izobraževanju bodo imeli mentorji z organizacij in področju socialnega varstva in mladinskih organizacij

Število udeležencev na usposabljanju je omejeno, zato pohitite s prijavami. Prijavnice sprejemamo do zapolnitve prostih mest.  

Povezava do spletne prijave. 

 

VEČ INFORMACIJ dobite pri Teji Boštjančič na elektronskem naslovu teja.bostjancic@filantropija.org ali na telefonski številki 01 433 40 24.

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h


Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2022 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki