PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaProstovoljstvo na kulturno-umetniškem festivalu100236
OrganizacijaKUD Plavajoči grad
LokacijaGrad Snežnik
datum_objave12.04.2023
Opis dela

Pozdravljena prostovoljka/prostovoljec!
Si za akcijo? Pridi pomagat na Floating Castle!

• KAJ: Floating Castle Festival je mednarodni site-specific festival ki povezuje glasbo, lutke, ulično gledališče, cirkus, kulinariko in scenografijo (cca. 150 skupin iz 30 držav, 500 nastopajočih, 2500 obiskovalcev). Pred samim festivalom bodo na festivalskem prizorišču potekali Floating Castle Masterclass-i, kjer si bo izpopolnjevalio veščine 200 glasbenikov, cirkusantov, animatorjev, plesalcev, igralcev, lutkarjev in akrobatov pod vodstvom izkušenih mentorjev, ob večerih pa se bodo družili ob jam-sessionih, predstavah in plesu.

• KJE: Grad Snežnik https://rb.gy/opxdk3

• KDAJ: 17. - 26.7.: Floating Castle Masterclassi, priprava na festival in gradnja festivalskega prizorišča
27. - 30.7.: Festival Plavajoči Grad
31.7. - 1.8.: pospravljanje festivalskega prizorišča

• SISTEM PROSTOVOLJSTVA
Prostovoljci se razdelimo po mentorskih skupinah, vsaka skupina pokriva določeno področje festivala. V skupine se razdelimo pred festivalom ter vas seznanimo z mentorjem, ki bo vodil vašo skupino. Pri razdelitvi v skupine skušamo čim bolj prisluhniti vašim željam/interesom ter prepoznati vaše močne točke. Z mentorsko skupino imamo pred festivalom sestanek, da se seznanimo s specifikami dela na tem področju, odgovorimo na vprašanja in pobondamo.

• V ZAMENO DOBIŠ
Brezplačen vstop na festivalsko prizorišče, hrano in kamping, spoznaš lahko mnogo novih in neverjetnih ljudi s celega sveta, izpiliš tuje jezike, preplešeš travnike in vaška dvorišča, pridobiš izkušnjo dela na festivalu ter na polno uživaš v lepi naravi, dobri družbi in čarobni atmosferi.

• POMEMBNO!
Potrebuješ veljavno zdravstveno zavarovanje

• DODATNA VPRAŠANJA?
V primeru dodatnih vprašanj piši na: floating.volunteers@gmail.com :)

PRIJAVNICA: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSchrfJVmk9zyO9G5rDRIky-1l6FXvS5HprOT1F8y9L-nxvAgw/viewform


Primerno za : Posameznike, Skupine, Tujce, Kratkotrajno delo


Področja dela : Kultura in umetnost, Turizem, Narava in živali, Vzgoja in izobraževanje, Zdravje, Tujci


Oblika dela : Administracija, Informiranje, Mednarodna izmenjava, Organizacija delavnic, prireditev aktivnosti, Pomoč na kmetiji, Pomoč pri organizaciji in izvedbi taborov letovanj, Prevozi, Priprava in izvedba projektov, Vodenje (skupin, delavnic za samopomoč)


Trajanje dela : 1-2 tedna


Št. ur na teden : 6 ur/dan


Kontakt : Anca Stančič   |  T: +38631507229   |  E: floating.volunteers@gmail.comVeljavnost objave : 12.04.2023 - 12.06.2023 | (Poteklo)

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2023 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki