PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaUčna pomoč osnovno-, srednje- ali višješolcem pri različnih predmetih100495
OrganizacijaSlovenska filantropija
LokacijaLjubljana, na sedežu Slovenske filantropije, po spletu, po dogovoru
datum_objave08.12.2023
Opis dela

Ti leži slovenščina? Si dobra pri matematiki? Obožuješ naravoslovje? Imaš željo in bi znal_a osnovnošolce in srednješolce kaj naučiti in jim tako pomagal_a, da pridejo do boljših ocen? Rad_a imaš različnost in se veseliš spoznati ljudi iz najrazličnejših koncev in krajev našega planeta?

Potem si več kot dobrodošel - dobrodošla - da se nam kot prostovoljec - prostovoljka - pridružiš in pomagaš mladim pri doseganju boljših ocen in razumevanju snovi, saj iščemo večje število zainteresiranih prostovoljcev in tistih, ki bi to radi postali. Tutorstva bi potekala v prostorih Slovenske filantropije ali po dogovoru v prostorih v središču mesta.

Pa saj se spomniš, kako je bilo lepo, ko je tudi tebi kdo pomagal pri snovi, ki je morda v danes trenutknu nisi razumel_a - nihča ne razloži snovi tako dobro, kot nekdo, ki v njej uživa. Gaudeamus!

P.S.: V kolikor ti odgovarja delo od doma, si seveda dobrodošla, da se nam pridružiš tudi kot virtualni prostovoljec preko Zooma.


Primerno za : Posameznike, Mladoletne, Družine, Skupine, Tujce, Delo od doma, Kratkotrajno delo


Področja dela : Ranljive skupine, Vzgoja in izobraževanje, Otroci in mladi, Tujci


Oblika dela : Izobraževanje, Organizacija delavnic, prireditev aktivnosti, Pomoč pri vzgoji, Učna pomoč, Delo od doma


Pričakovane izkušnje :

Posebna znanja niso predpogoj za opravljanje učne pomoči. Od prostovoljcev se pričakuje dobro poznavanje snovi, morebitna izobrazba v smeri poučevanega predmeta, veselje do dela z ljudmi in (glede na to, da gre za poučevanje mladih) potrdilo o nekaznovanosti.


Trajanje dela : kontinuirano


Št. ur na teden : redno, enkrat do dvakrat na teden, po dogovoru


Kontakt : Viktor Kollár   |  T: 031611037   |  E: prostovoljci@filantropija.orgVeljavnost objave : 08.12.2023 - 08.02.2024 | (Poteklo)

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki