PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaPROSTOVOLJSTVO NA FESTIVALU ART KAMP 2024100687
OrganizacijaZavod MARS Maribor
LokacijaMestni park Maribor
datum_objave20.05.2024
Opis dela Si želiš postati del zgodbe ART KAMPa 2024, Zelenega festivala ustvarjalnosti za družine in otroke vseh starosti? Postani naš prostovoljec, prostovoljka!

O FESTIVALU:
Art kamp nas na promenadi, tratah in poteh Mestnega parka Maribor, od 21. do 30. junija, vsak dan med 9. in 20. uro, pogosti s kulturo, z umetnostjo, z znanostjo, s športom, z rekreacijo in zabavo.
Art kamp je velika družina, v kateri sodeluje okoli 500 mentorjev, sodelavcev in prostovoljcev. Skupaj rastemo, cvetimo in se radostimo. Pri izvedbi programov so nam v veliko pomoč posamezniki, ki se vključujejo s prostovoljskim delom, zato vabimo, da se na poziv odzovete vsi, ki bi si želeli postati prostovoljci in prostovoljke na festivalu Art kamp!

KAJ BOMO POČELI IN KOGA IŠČEMO:
Področja, kjer boste lahko nabirali neprecenljive izkušnje, se med seboj razlikujejo (npr. ustvarjalne delavnice, pomoč v zaodrju, informiranje obiskovalcev, tehnična podpora …), tako po naravi dela kot po delovnem času. Delali boste v enem od sklopov, zaželeno ves čas festivala ali vsaj 5 dni. Opise sklopov najdete tukaj: https://www.marsmaribor.org/wp-content/uploads/2024/05/Opis-sklopov-AK-2024.pdf.

IZOBRAŽEVANJE IN PRIPRAVE:
Pred pričetkom prostovoljskega dela bomo povabili na izobraževanje za prostovoljce, ki bo potekalo v ponedeljek, 17. 6., med 17. in 19. uro v mestnem parku.
Udeležili se boste tudi praktičnih priprav na prostovoljsko delo v tednu pred festivalom (17.–20. junij), kjer bomo skupaj pripravljali scenografijo festivala. Udeležba na izobraževanju in v enem izmed terminov praktičnih priprav je obvezna in pogoj za sodelovanje na festivalu, saj se bomo na tak način spoznali in uskladili naša pričakovanja za skupno delo.

V ZAMENO ZA VAŠ ČAS IN DOBRO VOLJO VAM PONUJAMO:
Prostovoljstvo na festivalu poteka pod okriljem Zavoda MARS Maribor. Pred pričetkom festivala bomo sklenili dogovor o prostovoljskem delu, povrnili vam bomo potne stroške v višini javnega prevoza ter malico, v kolikor boste prisotni več kot v enem terminu dnevno. Po zaključku pa boste prejeli tudi potrdilo o prostovoljskem delu, kar je za mnoge odlična delovna referenca.

PRIJAVE:
Prijave sprejemamo do 16. 6., preko prijavnice, ki se nahaja tukaj: https://forms.gle/xxN9XULUCg1GjB256.


Veselimo se srečanja z vami, sodelovanja in nepozabnih doživetij!
Ekipa Zavoda MARS Maribor


Primerno za : Posameznike, Mladoletne, Družine, Skupine, Tujce, Kratkotrajno delo


Področja dela : Kultura in umetnost, Šport in rekreacija, Ranljive skupine, Narava in živali, Vzgoja in izobraževanje, Zdravje, Otroci in mladi


Oblika dela : Animacija, Drugo, Informiranje, Izobraževanje, Organizacija delavnic, prireditev aktivnosti, Pomoč pri organizaciji in izvedbi taborov letovanj, Priprava in izvedba projektov, Raziskovanje, Vodenje (skupin, delavnic za samopomoč)


Pričakovane izkušnje : V ekipo vabimo radovedne, samostojne, praktične in komunikativne posameznike s čutom za delo z ljudmi in željo po aktivnem soustvarjanju festivala. Dobrodošli ste mladi od 15 leta naprej in starejši posamezniki, ki ste pripravljeni z nami preživeti vsaj 5 festivalskih dni.


Trajanje dela : 17.-30. junij 2024


Št. ur na teden : cca 30


Kontakt : Tanja Veber   |  T: 031 257 508   |  E: tanja.veber@gmail.comVeljavnost objave : 20.05.2024 - 20.07.2024

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki