PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaDolgoročno prostovoljstvo v Gambiji33587
OrganizacijaDruštvo Za Otroke Sveta
LokacijaGambija, okolica Kololija
datum_objave15.05.2023
Opis dela

Zaradi ogromne količine administrativnega dela v naši organizaciji in stalnim pomanjkanjem časa, potrebujemo pomoč prostovoljke/ca, ki bi lahko v Gambiji opravljal/a delo vsaj eno leto. Kaj obsega delo? - komunikacija z botri - priprava mesečnih novic - komunikacija s prostovoljci, ki se zanimajo za študentske obiske ali prostovoljno delo - pomoč pri izvedbi projektov v lokalnem vrtcu in komunikacija z lokalnimi učitelji - pomoč pri upravljanju socialnih omrežij - fotografija/videografija Kje poteka delo? - na terenu in domu Kaj nudimo? - nastanitev v dvoposteljni sobi (Wi-Fi, elektrika, kopalnica s toplo vodo) - kosilo Si včasih zaželite, da bi se iz svojega okolja lahko preslikali nekam čisto drugam? In da to ne bi bile le navadne počitnice za nekaj tednov, temveč izkušnja, ki bo z vami ostala za vedno? Si želite obiskati Gambijo vendar ne zberete dovolj poguma? Si študent/-ka z absolventskim stažem na področju pedagogike in si želiš izkušenj ali pa DRUGAČNO diplomsko nalogo, ki bo preučevala gambijski šolski sistem? Ste upokojeni in si želite v svoje življenje pripeljati razgibanost in izkoristiti svoje izkušnje v drugačnem okolju? Za študente je to lahko odlična priložnost za pridobivanje novih izkušenj in kompetenc in ob izpolnjevanju pogojev tudi študijskih sredstev za čas vašega potovanja. Delo je zelo razgibano in nikoli dolgočasno. Ponuja pa tudi možnost spoznavanja dežele, domačinov, tradicije, kulture in to v okolju, ki ni strogo vezano na čas in kjer je pozdrav in nasmeh stalnica. Ste pripravljeni? Še razmišljate? Zagotavljamo vam, da vam ne bo žal. Pišite nam in se nam predstavite. Naj bo to prvi korak do spremembe, ki si jo želite v svojem življenju.


Primerno za : Posameznike


Področja dela : Kultura in umetnost, Turizem, Vzgoja in izobraževanje, Otroci in mladi, Tujci


Oblika dela : Administracija, Izobraževanje, Organizacija delavnic, prireditev aktivnosti, Pomoč pri organizaciji in izvedbi taborov letovanj, Pomoč pri vzgoji, Prevajanje tolmačenje, Priprava in izvedba projektov, Svetovanje (telefonsko, osebno), Trženje, Učna pomoč, Zbiranje denarja


Pričakovane izkušnje :

- opravljanje socialnih omrežij (facebook, instagram) - osnove fotografije in medijske produkcije - osnove grafičnega oblikovanja - veselje do dela z otroki - veselje do dela z domačini - dobre organizacijske sposobnosti - pripravljenost na delo v težkih pogojih (Afrika) - želja po raziskovanju in novem znanju - osnovno znanje računalniških programov (word, excel) - pripravljenost na sprejemanje drugačne kulture in navad - delavnost in potrpežljivost


Trajanje dela : Dolgoročno sodelovanje


Št. ur na teden : 30


Kontakt : Jasmina Kozinc   |  T: +38631774307   |  E: info@potujkotprostovoljec.siVeljavnost objave : 15.05.2023 - 15.07.2023 | (Poteklo)

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki