PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaPridruži se CPM prostovoljkam in prostovoljcem! 33669
OrganizacijaCPM Ljubljana
LokacijaLjubljana
datum_objave20.09.2022
Opis dela

Te zanima delo z mladimi? ☀ Se želiš preizkusiti v vodenju delavnic in treningov socialnih veščin? ☀ Te pogovor brez obsojanja navdušuje? ☀ Si želiš biti del skupnosti ? ☀ Si star_a med 19 in 29 let? V tem primeru se pridruži naši raznoliki in ustvarjalni skupini prostovoljk in prostovoljcev Društva Center za pomoč mladim (Društvo CPM). Kaj počnemo? Prostovoljno delo pri nas zajema vodenje delavnic in treningov socialnih veščin za mlade med 15. in 20. letom starosti. S tem jim omogočamo, da se v varnem in neobsojajočem okolju odprto pogovarjajo o njim pomembnih temah, se učijo drug od drugega in krepijo svoje potenciale za prihodnost. Kaj dobiš pa ti? Svoj prostor v naši CPM družinici, znotraj katere se lahko izraziš, stopiš iz cone udobja ter poskrbiš za svoj osebni in profesionalni razvoj. Če si želiš še več informacij, te lepo vabimo, da se nam pridružiš na enem izmed uvodnih sestankov, ki bodo potekali: 4. oktobra 2022 od 16:00-17:00, 5. oktobra 2022 od 10:00-11:00, 18. oktobra 2022 od 16:00-17:00. Svojo prijavo lahko oddaš preko povezave (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdRIrTJneEU6bVrrZWmYypVenSgVcMSLskuD4gLjI2FpecjHA/viewform) ali pa nam piši na mojca@cpm-drustvo.si. Veselimo se te spoznati. :)


Primerno za : Posameznike


Področja dela : Ranljive skupine, Otroci in mladi


Oblika dela : Informiranje, Mednarodna izmenjava, Organizacija delavnic, prireditev aktivnosti, Pomoč pri organizaciji in izvedbi taborov letovanj, Priprava in izvedba projektov


Pričakovane izkušnje :

Z znanji in izkušnjami ali brez...veseli te bomo:)


Trajanje dela : Dolgoročno sodelovanje.


Št. ur na teden : Fleksibilno.


Kontakt : Mojca Brezovnik   |  T: 031 323 573   |  E: mojca@cpm-drustvo.siVeljavnost objave : 20.09.2022 - 20.11.2022

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h


Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2022 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki